Cistella de la compra

Cucina e gastronomia valenciana

Autor Toni Monné / Ana Torróntegui Salazar / Oriol Aleu Amat

Editorial TRIANGLE

Cucina e gastronomia valenciana
-5% dte.    12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial TRIANGLE
  • ISBN13 9788484785910
  • ISBN10 8484785912
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 240
  • Col.lecció SERIE 4
  • Any Edició 2014
  • Idioma Italià
  • Encuadernació Rústica

Cucina e gastronomia valenciana

Autor Toni Monné / Ana Torróntegui Salazar / Oriol Aleu Amat

Editorial TRIANGLE

-5% dte.    12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

No solo de los mil y un arroces vive la cocina valenciana. Crisol de culturas y civilizaciones, la gastronomía valenciana saca el mejor partido de la increíble abundancia y diversidad paisajística: cocina litoral y cocina de interior, cocina rural y cocina burguesa, cocina tradicional y cocina de vanguardia, que conoceremos en un viaje a través de la historia de los productos, el territorio y cuarenta recetas escogidas.

Més llibres de Oriol Aleu Amat, Marga Font I Rodon