Mallorca, gastronomia i cuina
Editorial TRIANGLE
-5% dte. 12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial TRIANGLE
- ISBN13 9788484782674
- ISBN10 8484782670
- Tipus Llibre
- Pàgines 192
- Col.lecció SERIE 4
- Any Edició 2007
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Mallorca, gastronomia i cuina
Editorial TRIANGLE
-5% dte. 12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
La cocina de Mallorca es una mezcla de tradición y exotismo. Entre sus platos más apreciados destacan el tumbet, la sopa de verdura y pan moreno, el frit mallorquí, o la caldereta de langosta. Un libro para conocer su cultura gastronómica y preparar los guisos más característicos de la isla.
Més llibres de Marga Font I Rodon
11,40€
12,00€
Consulti disponibilitat
11,40€
12,00€
Consulti disponibilitat