Cistella de la compra

Majorque, gastronomie et cuisine

Autor Oriol Aleu Amat / Marga Font I Rodon

Editorial TRIANGLE

Majorque, gastronomie et cuisine
-5% dte.    12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial TRIANGLE
  • ISBN13 9788484783398
  • ISBN10 8484783391
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 192
  • Col.lecció SERIE 4
  • Any Edició 2007
  • Idioma Francès
  • Encuadernació Rústica

Majorque, gastronomie et cuisine

Autor Oriol Aleu Amat / Marga Font I Rodon

Editorial TRIANGLE

-5% dte.    12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

La cocina de Mallorca es una mezcla de tradición y exotismo. Entre sus platos más apreciados destacan el tumbet, la sopa de verdura y pan moreno, el frit mallorquí, o la caldereta de langosta. Un libro para conocer su cultura gastronómica y preparar los guisos más característicos de la isla.

Més llibres de Marga Font I Rodon