Cistella de la compra

Ibiza & Formentera, gastronomy and cuisine

Autor Marga Font I Rodon / Oriol Aleu Amat

Editorial TRIANGLE

Ibiza & Formentera, gastronomy and cuisine
-5% dte.    12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
  • Editorial TRIANGLE
  • ISBN13 9788484783893
  • ISBN10 8484783898
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 208
  • Col.lecció SERIE 4
  • Any Edició 2009
  • Idioma Anglès
  • Encuadernació Rústica

Ibiza & Formentera, gastronomy and cuisine

Autor Marga Font I Rodon / Oriol Aleu Amat

Editorial TRIANGLE

-5% dte.    12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Enviament gratuït a partir de 19€  
Espanya peninsular
ó
Vols recollir-ho a la llibreria?
...

Expertes llibreteres
Assessorament personal
Enviaments en 24/48h
-5% dto en tots els llibres
Gràcies per comprar
en llibreries reals.
Recollida GRATUÏTA en Llibreria
Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

En Ibiza y Formentera, durante siglos verdaderas islas aisladas, se configuró una cocina elaborada con productos estacionales y basada en la trilogía mediterránea: el trigo, el vino y el aceite de oliva. Elaborada con productos autóctonos, y que por fortuna conserva aún su esencia, su propia filosofía gastronómica. Un verdadero patrimonio de la humanidad, como deberían declararse todas las cocinas locales del mundo.
  • Editorial TRIANGLE
  • ISBN13 9788484783893
  • ISBN10 8484783898
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 208
  • Col.lecció SERIE 4
  • Any Edició 2009
  • Idioma Anglès
  • Encuadernació Rústica

Més llibres de Marga Font I Rodon