Minorca, cooking and gastronomy
Editorial TRIANGLE
-5% dte. 12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial TRIANGLE
- ISBN13 9788484781882
- ISBN10 8484781887
- Tipus Llibre
- Pàgines 156
- Col.lecció SERIE E
- Any Edició 2006
- Idioma Anglès
- Encuadernació Cartoné
Minorca, cooking and gastronomy
Editorial TRIANGLE
-5% dte. 12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
La cocina de Menorca es la una de las más personales de las Islas Baleares. Este libro contiene hábitos culinarios, tradiciones y recetas clásicas de su gastronomía: oliaigo, queso, embutido, calderetas, gin, crespells, brossat? Una obra para conocer y degustar la variedad de sabores de la cocina tradicional menorquina.
Més llibres de Oriol Aleu Amat, Marga Font I Rodon
11,40€
12,00€
Consulti disponibilitat
11,40€
12,00€
Consulti disponibilitat
11,40€
12,00€
Consulti disponibilitat