Cistella de la compra

Minorca, cooking and gastronomy

Autor Oriol Aleu Amat / Joaquim M. Fuster Orfila / Manuel Gómez Olives

Editorial TRIANGLE

Minorca, cooking and gastronomy
-5% dte.    12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial TRIANGLE
  • ISBN13 9788484781882
  • ISBN10 8484781887
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 156
  • Col.lecció SERIE E
  • Any Edició 2006
  • Idioma Anglès
  • Encuadernació Cartoné

Minorca, cooking and gastronomy

Autor Oriol Aleu Amat / Joaquim M. Fuster Orfila / Manuel Gómez Olives

Editorial TRIANGLE

-5% dte.    12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

La cocina de Menorca es la una de las más personales de las Islas Baleares. Este libro contiene hábitos culinarios, tradiciones y recetas clásicas de su gastronomía: oliaigo, queso, embutido, calderetas, gin, crespells, brossat? Una obra para conocer y degustar la variedad de sabores de la cocina tradicional menorquina.