Cistella de la compra

Mallorca, Gastronomie und Kochkunst

Autor Oriol Aleu Amat / Marga Font I Rodon

Editorial TRIANGLE

Mallorca, Gastronomie und Kochkunst
-5% dte.    12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
  • Editorial TRIANGLE
  • ISBN13 9788484782704
  • ISBN10 8484782700
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 192
  • Col.lecció SERIE 4
  • Any Edició 2007
  • Idioma Alemany
  • Encuadernació Rústica

Mallorca, Gastronomie und Kochkunst

Autor Oriol Aleu Amat / Marga Font I Rodon

Editorial TRIANGLE

-5% dte.    12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.

Expertes llibreteres
Assessorament personal
Enviaments en 24/48h
-5% dto en tots els llibres
Gràcies per comprar
en llibreries reals.
Recollida GRATUÏTA en Llibreria
Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

La cocina de Mallorca es una mezcla de tradición y exotismo. Entre sus platos más apreciados destacan el tumbet, la sopa de verdura y pan moreno, el frit mallorquí, o la caldereta de langosta. Un libro para conocer su cultura gastronómica y preparar los guisos más característicos de la isla.
  • Editorial TRIANGLE
  • ISBN13 9788484782704
  • ISBN10 8484782700
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 192
  • Col.lecció SERIE 4
  • Any Edició 2007
  • Idioma Alemany
  • Encuadernació Rústica