Cistella de la compra

Cancel·lacions i devolucions


Si vols cancel·lar una comanda, pots fer-ho sense cap cost fins al moment en què l'enviament es fa efectiu. Si la cancel·lació es rep quan la comanda ja ha estat enviada, es considerarà una devolució.

Si vols tornar una comanda realitzada a través de la nostra web, disposes de 14 dies naturals des que la comanda t'ha estat lliurada. Els articles s'hauran de tornar en perfecte estat i sense mostres d'ús. Posa't en contacte amb info@alibri.es si vols fer la devolució d'una comanda.

Tingues en compte que hi ha articles que no admeten devolucions (llibres d'importació, llibres d'impressió sota demanda, llibres usats, etc.). Posa't en contacte amb info@alibri.es si tens algun dubte sobre la teva comanda.

Les despeses d'enviament seran assumides per l'usuari tret que el producte es trobés amb defectes en un inici o BOOKISH VENTURES SL hagués enviat un producte incorrecte. En aquests darrers casos, les devolucions de productes amb defectes o de productes erronis aniran a càrrec d'Alibri / Bookish, sempre que l'usuari hagi abonat, si escau, despeses d'enviament en el moment de la compra del producte.

Si els llibres o articles mostren indicis dús o han estat danyats, BOOKISH VENTURES SL es reserva el dret de formular reclamacions. En aquest supòsit, el personal de BOOKISH VENTURES SL es posarà en contacte amb l'usuari per iniciar les comprovacions oportunes sobre els fets.

El reemborsament serà realitzat utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat en realitzar la comanda. La propietat i els riscos de pèrdua del producte passaran a l'usuari en el moment del seu lliurament. Aquest risc romandrà a càrrec de lusuari en cas de devolució, fins que el producte sigui lliurat a BOOKISH VENTURES SL.