Cistella de la compra

Ibiza & Formentera, gastronomía y cocina

Autor Marga Font I Rodon / Oriol Aleu Amat

Editorial TRIANGLE

Ibiza & Formentera, gastronomía y cocina
-5% dte.    12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial TRIANGLE
  • ISBN13 9788484783886
  • ISBN10 848478388X
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 208
  • Col.lecció SERIE 4
  • Any Edició 2009
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Ibiza & Formentera, gastronomía y cocina

Autor Marga Font I Rodon / Oriol Aleu Amat

Editorial TRIANGLE

-5% dte.    12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

En Ibiza y Formentera, durante siglos verdaderas islas aisladas, se configuró una cocina elaborada con productos estacionales y basada en la trilogía mediterránea: el trigo, el vino y el aceite de oliva. Elaborada con productos autóctonos, y que por fortuna conserva aún su esencia, su propia filosofía gastronómica. Un verdadero patrimonio de la humanidad, como deberían declararse todas las cocinas locales del mundo.

Més llibres de Marga Font I Rodon