Ibiza & Formentera, gastronomía y cocina
Editorial TRIANGLE
-5% dte. 12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial TRIANGLE
- ISBN13 9788484783886
- ISBN10 848478388X
- Tipus Llibre
- Pàgines 208
- Col.lecció SERIE 4
- Any Edició 2009
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Ibiza & Formentera, gastronomía y cocina
Editorial TRIANGLE
-5% dte. 12,00€
11,40€
Estalvia 0,60€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
En Ibiza y Formentera, durante siglos verdaderas islas aisladas, se configuró una cocina elaborada con productos estacionales y basada en la trilogía mediterránea: el trigo, el vino y el aceite de oliva. Elaborada con productos autóctonos, y que por fortuna conserva aún su esencia, su propia filosofía gastronómica. Un verdadero patrimonio de la humanidad, como deberían declararse todas las cocinas locales del mundo.
Més llibres de Marga Font I Rodon
11,40€
12,00€
Consulti disponibilitat
11,40€
12,00€
Consulti disponibilitat