Cistella de la compra

Informació sobre disponibilitat


Tots els articles que tenim a la nostra web estan subjectes a la disponibilitat a botiga i dels proveïdors. Hi ha articles que se serviran en un termini d'entre 24-48 hores i altres que se serviran en un termini més gran. Pots trobar la informació de la disponibilitat de l'article que cerques a la fitxa de producte del mateix article.


Disponible en línia

Quan l'article està disponible en línia, vol dir que per regla general, podem servir-lo en 24-48h laborables.


Disponible en 7 dies / 15 dies / 30 dies

Disponible 7/15/30 dies: Subjecte a verificació per part dels nostres proveïdors, és un termini de lliurament estimat. Un cop disposem del llibre et garantim el lliurament per Missatgeria Privada en 24/48h.

Prevenda/ Reimpressió: Procedirem a fer el lliurament a partir de la data de llançament/reimpressió marcada per l'editor. Subjecte a la disponibilitat d'estoc per part del proveïdor.

Si veiem que el termini es pot allargar més del que és estàndard, et contactarem per explicar-t'ho i donar-te l'opció d'esperar o cancel·lar la comanda.


Illes Balears

Disponible Online: Si fas la comanda de dilluns a dijous (no festiva) abans de les 13.30 h, es lliurarà entre 24h – 48h (dies laborables)