Cistella de la compra

Comidas de táper

Autor Ada Parellada

Editorial SALSA BOOKS

Comidas de táper
-5% dte.    16,60€
15,77€
Estalvia 0,83€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial SALSA BOOKS
  • ISBN13 9788496599222
  • ISBN10 8496599221
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 134
  • Col.lecció COCINA
  • Any Edició 2008
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica amb solapes

Seccions

Receptaris

Comidas de táper

Autor Ada Parellada

Editorial SALSA BOOKS

-5% dte.    16,60€
15,77€
Estalvia 0,83€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

¿Se puede comer cada día en el trabajo sin tener que recurrir a los restos de la cena? ¿Hay opciones más allá de la ensalada improvisada? Ada Parellada eleva la cocina de táper a categoría gastronómica y propone platos variados, sabrosos y saludables, ideales para llevarse al trabajo.En Comidas de táper encontrarás trucos para transformar los restos de la cena; recetas sencillas para los días en los que sólo se tienen diez minutos para cocinar y toda una serie de recursos para elaborar un buen táper cuando la nevera no nos ofrece muchas posibilidades.Además, la autora también presenta opciones para lucirse en una especial ocasión junto con platos más elaborados, ideales para preparar durante el fin de semana, congelar y disfrutarlos cuando queramos. 

Seccions

Receptaris

Més llibres de Ada Parellada