Cistella de la compra

Cuina Catalana per fer a casa!
-5% dte.    65,00€
61,75€
Estalvia 3,25€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
  • Editorial INFIMA EDIT
  • ISBN13 9788494153501
  • ISBN10 8494153501
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 400
  • Any Edició 2013
  • Idioma Català
  • Encuadernació Cartoné

Matèries

Receptaris
-5% dte.    65,00€
61,75€
Estalvia 3,25€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular

Detalls del llibre

Aquesta obra és la producció més ambiciosa realitzada fins ara sobre la Cuina Catalana actual, amb 400 pàgines, 168 receptes i més d´1.000 fotos úniques. Aquest és un llibre de receptes culinàries dels grans cuiners del país per preparar a casa. Els cuiners autors són: Joan i Jordi Roca, Carme Ruscalleda i Raül Balam, Xavier Pellicer, Quim Hernández, Paco Pérez, Ramón Freixa, Carles Abellán, Joan Bosch, Nandu Jubany, Oriol Rovira, Ada Parellada, Fina Puigdevall i Pere Planagumà, Jaume Subirós i Carles Gaig. Cadascun d´aquests xefs representa una forma original i diferent de representar la renovació de la cuina catalana i ho expressarà en quatre menús, un per cada temporada –primavera estiu, tardor i hivern– de tres plats cadascun –entrant, plat principal i postres–.

Matèries

Receptaris