Cistella de la compra

Per què alguns pebrots piquen i altres no?

Autor Ada Parellada / Daniel Jimenez

Editorial ARA LLIBRES

Per què alguns pebrots piquen i altres no?
-5% dte.    19,90€
18,90€
Estalvia 0,99€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial ARA LLIBRES
  • ISBN13 9788415224235
  • ISBN10 8415224230
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 304
  • Any Edició 2013
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Seccions

Gastronomia

Per què alguns pebrots piquen i altres no?

Autor Ada Parellada / Daniel Jimenez

Editorial ARA LLIBRES

-5% dte.    19,90€
18,90€
Estalvia 0,99€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Per què plorem quan piquem una ceba? Com sabem si un ou és fresc sense trencar-ne la closca? Per què el pa canvia de color quan fem torrades? Les preguntes més habituals sobre el menjar i la cuina ara per fi troben resposta. De la mà d’Ada Parellada i Dani Jiménez, amb curiositats, receptes, experiments, molta ciència i un bon raig d’humor.

Seccions

Gastronomia