Cistella de la compra

Cuina a casa amb Carme Ruscalleda

Autor Carme Ruscalleda

Editorial EDITORIAL EMPURIES

Cuina a casa amb Carme Ruscalleda
-5% dte.    27,80€
26,41€
Estalvia 1,39€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL EMPURIES
  • ISBN13 9788497871549
  • ISBN10 8497871545
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 133
  • Any Edició 2005
  • Idioma Català
  • Encuadernació Tela

Seccions

Gastronomia

Cuina a casa amb Carme Ruscalleda

Autor Carme Ruscalleda

Editorial EDITORIAL EMPURIES

-5% dte.    27,80€
26,41€
Estalvia 1,39€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Ruscalleda, Carme
Carme Ruscalleda (Sant Pol de Mar, 1952) va obrir, juntament amb el seu marit Toni Balam, el seu propi restaurant, Sant Pau, el 1988. Des d'aleshores, ha rebut dues estrelles Michelin (1991 i 1996) i nombrosos reconeixements i premis: diploma de turisme de la Generalitat de Catalunya (1992), "Millor cuiner" de la guia Lo mejor de la Gastronomía (1995), "Restaurant de l'any" de la guia Gourmetour (1997), "Premio Nacional de gastronomía 1998", 3 sols (màxima qualificació) de la guia Campsa i Repsol, "Cuiner d'or 2000" segons Intxaurrondoko Gastronomi Elkartea, i "Premi Dona Emprenedora 2001" per la FIDEM. Seleccionada per representar la cuina catalana a l'Expo de Sevilla, Carme Ruscalleda ha publicat el llibre Deu anys de cuina al Sant Pau (1998) i és protagonista del llibre de Jaume Coll Carme Ruscalleda, del plat a la vida (2000).

Seccions

Gastronomia

Més llibres de Carme Ruscalleda