Gastronomia antiaging
Editorial COLUMNA
Espanya peninsular
- Editorial COLUMNA
- ISBN13 9788466415361
- ISBN10 846641536X
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 200
- Col.lecció COL.LECCIO CUINA #
- Any Edició 2012
- Idioma Català
- Encuadernació Cartoné
Matèries
Dietètica I NutricióGastronomia antiaging
Editorial COLUMNA
Espanya peninsular
Detalls del llibre
No us perdeu aquest llibre de cuina ni els consells mèdics que l'acompanyen. Totes les receptes són d'execució fàcil i estan tècnicament ben detallades. Hi trobareu una llista de productes de temporada en forma de calendari d'aliments frescos per encarar la vida amb una alimentació saludable, saborosa, plaent i amb valors antiaging. « El secret de la gastronomia antiaging és utilitzar els productes de proximitat i de temporada elaborats segons els costums de cada regió. Gaudiu de manera sana de les receptes dels nostres avis cuinades amb les tècniques més capdavanteres». Dr. Manuel Sánchez« Nosaltres hi posem la part cuinada, ens inspirem en els productes de temporada i hi aportem el nostre estil culinari, que defensa els productes de proximitat, que practica un respecte màxim en la manipulació i cocció dels ingredients, amb l'objectiu que el resultat final, a taula, sigui atractiu, aromàtic, saborós, equilibrat, divertit i gastronòmicament molt plaent». Carme Ruscalleda i Raül Balam.