Cistella de la compra

Primer cal batre els ous...

Autor Ada Parellada

Editorial EDITORIAL GRAO

Primer cal batre els ous...
-5% dte.    25,00€
23,75€
Estalvia 1,25€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL GRAO
  • ISBN13 9788478279876
  • ISBN10 8478279873
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 174
  • Col.lecció Micro-Macro Referències #14
  • Any Edició 2010
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Receptaris

Primer cal batre els ous...

Autor Ada Parellada

Editorial EDITORIAL GRAO

-5% dte.    25,00€
23,75€
Estalvia 1,25€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Llibre perfecte per introduir els adolescents a la cuina, per als que encara no s'hi han posat mai i per als que ja ho han fet, bo per als de 12 anys i bo per als de 18 anys. I això és així perquè l'Ada Parellada -una de les cuineres de més prestigi del país- explica de manera ben planera i en el seu propi llenguatge 45 receptes que canviaran la visió de la cuina que tenen aquells que s'hi resisteixen. Organitzat en tres nivells de dificultat: de 12 a 14 anys, de 14 a 16 i de 16 a 18, a cada una de les receptes hi trobarem cinc apartats complementaris que pretenen fer-nos la cuina més fàcil: per arrodonir la recepta; els estris adequats; com substituir els ingredients que no tenim a mà; trucs per avançar l'elaboració i en què poden donar un cop de mà els pares. Per als que teniu de 12 a 14 anys: Entreno ESO. Sopa de síndria i tomàquet. Crema de coliflor amb sobrassada. Amanida de tomàquet, tonyina i blat de moro. Amanida de patata, ou i salsa verda. Crestes de pastanaga i xampinyons. Macarrons amb salsa de formatge... ? Per als que ja teniu de 14 a 16 anys: Que us ho passeu bé, pares: Sopa de meló, iogurt i pernil. Crema de carbassa. Amanida d'espinacs, pollastre, poma i nous. Trinxat de patates amb sobrassada. Bròquil gratinat... ? Per als que aviat arribareu als 18 anys: Avui m'ho jugo tot. Vichyssoise. Sopa de bolets. Amanida d'alvocat, meló, gambes i salmó fumat. Coca de trinxat d'albergínia, pernil i espàrrecs verds... ? Per acabar

Matèries

Receptaris

Més llibres de Ada Parellada