Cistella de la compra

Història de la cuina catalana i occitana. Volum VI. L'aviram · El conill · La caça

Autor Vicent Marqués / Montse Mayol

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

Història de la cuina catalana i occitana. Volum VI.  L'aviram · El conill · La caça
-5% dte.    35,00€
33,25€
Estalvia 1,75€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDICIONS SIDILLÀ
  • ISBN13 9788412730821
  • ISBN10 8412730828
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 904
  • Any Edició 2023
  • Idioma Català
  • Encuadernació Cartoné
  • Audiència General / Comerç

Història de la cuina catalana i occitana. Volum VI. L'aviram · El conill · La caça

Autor Vicent Marqués / Montse Mayol

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

-5% dte.    35,00€
33,25€
Estalvia 1,75€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d?aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l?existència d?una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d?aquesta cuina. En aquest sisè volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes d?aviram, de conill i de caça. Marqués no només ens explica les receptes, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d?uns plats que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. 

«Això és una obra d?art», Ferran Adrià «Una obra magna», Xavier Graset 

«Aquest és un llibre molt important i el començament d?una sèrie molt important», Colman Andrews