Cistella de la compra

Història de la cuina catalana i occitana. Volum V. El bacallà. La carn. Els menuts

Autor Vicent Marqués

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

Història de la cuina catalana i occitana. Volum V. El bacallà. La carn. Els menuts
-5% dte.    35,00€
33,25€
Estalvia 1,75€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDICIONS SIDILLÀ
  • ISBN13 9788412574708
  • ISBN10 8412574702
  • Tipus LLIBRE
  • Col.lecció HISTORIA DE LA CUINA #
  • Any Edició 2022
  • Idioma Català
  • Encuadernació Cartoné

Història de la cuina catalana i occitana. Volum V. El bacallà. La carn. Els menuts

Autor Vicent Marqués

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

-5% dte.    35,00€
33,25€
Estalvia 1,75€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava.

Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d'aquesta cuina. En aquest cinquè volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de bacallà, de carn i de menuts. Marqués no només ens explica les receptes, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d'uns plats que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània.

«Això és una obra d'art», Ferran Adrià

«Una obra magna», Xavier Graset

«Aquest és un llibre molt important i el començament d'una sèrie molt important», Colman Andrews

El segon volum, dedicat a les olles i les verdures, va merèixer el premi Best of the World als Gourmand World Cookbook Awards