Cistella de la compra

Història de la cuina catalana i occitana. Volum III: Els llegums, l'arròs, la pasta

Autor Vicent Marqués

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

Història de la cuina catalana i occitana. Volum III: Els llegums, l'arròs, la pasta
-5% dte.    30,00€
28,50€
Estalvia 1,50€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDICIONS SIDILLÀ
  • ISBN13 9788412156980
  • ISBN10 8412156986
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 900
  • Any Edició 2020
  • Idioma Català
  • Encuadernació Cartoné

Història de la cuina catalana i occitana. Volum III: Els llegums, l'arròs, la pasta

Autor Vicent Marqués

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

-5% dte.    30,00€
28,50€
Estalvia 1,50€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. En aquest tercer volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de llegums, d'arròs i de pasta. Marqués no només ens explica com les podem fer, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d'uns plats i d'unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. Un dels volums centrals d'aquesta col·lecció.