Història de la cuina catalana i occitana. Volum III: Els llegums, l'arròs, la pasta
Editorial EDICIONS SIDILLÀ
-5% dte. 30,00€
28,50€
Estalvia 1,50€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDICIONS SIDILLÀ
- ISBN13 9788412156980
- ISBN10 8412156986
- Tipus Llibre
- Pàgines 900
- Any Edició 2020
- Idioma Català
- Encuadernació Cartoné
Seccions
Etnologia / FolkloreHistòria de la cuina catalana i occitana. Volum III: Els llegums, l'arròs, la pasta
Editorial EDICIONS SIDILLÀ
-5% dte. 30,00€
28,50€
Estalvia 1,50€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. En aquest tercer volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de llegums, d'arròs i de pasta. Marqués no només ens explica com les podem fer, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d'uns plats i d'unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. Un dels volums centrals d'aquesta col·lecció.
Seccions
Etnologia / FolkloreMés llibres de Vicent Marqués, Montse Mayol
33,25€
35,00€
Disponible online
33,25€
35,00€
Disponible online
28,50€
30,00€
Disponible online
17,95€
18,90€
Consulti disponibilitat
13,21€
13,90€
Consulti disponibilitat
12,84€
13,52€
Consulti disponibilitat