La cultura del formatge. 300 formatges i una estrella Michelin
Editorial EDITORIAL EFADÓS
Espanya peninsular
- Editorial EDITORIAL EFADÓS
- ISBN13 9788419239532
- ISBN10 8419239534
- Tipus Llibre
- Pàgines 240
- Col.lecció GOURMET
- Any Edició 2023
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Seccions
GastronomiaLa cultura del formatge. 300 formatges i una estrella Michelin
Editorial EDITORIAL EFADÓS
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Toni Gerez, cap de sala i sommelier a Castell Peralada Restaurant, establiment amb una estrella Michelin i dos Sols Repsol, ha estat recentment guardonat amb el premi de la Guia Michelin com a Millor servei de sala d’Espanya i Portugal 2023.
"La cultura del formatge" ofereix una infinitat de coneixements que giren entorn del formatge, producte que des de sempre ha captivat i apassionat l’autor. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració aprenent dia a dia de l’experiència.
Aquest llibre ens aproxima a les diferents formes d’elaboració i conté una selecció de gairebé 300 formatges catalans, espanyols i d’altres països, una guia pràctica de maridatge i consells de degustació i conservació.