Cistella de la compra

La cultura del formatge. 300 formatges i una estrella Michelin

Autor Toni Gerez

Editorial EDITORIAL EFADÓS

La cultura del formatge. 300 formatges i una estrella Michelin
-5% dte.    32,00€
30,40€
Estalvia 1,60€
Disponibilitat limitada, rep-lo en 7 dies. però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL EFADÓS
  • ISBN13 9788419239532
  • ISBN10 8419239534
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 240
  • Col.lecció GOURMET
  • Any Edició 2023
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Seccions

Gastronomia

La cultura del formatge. 300 formatges i una estrella Michelin

Autor Toni Gerez

Editorial EDITORIAL EFADÓS

-5% dte.    32,00€
30,40€
Estalvia 1,60€
Disponibilitat limitada, rep-lo en 7 dies. però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Toni Gerez, cap de sala i sommelier a Castell Peralada Restaurant, establiment amb una estrella Michelin i dos Sols Repsol, ha estat recentment guardonat amb el premi de la Guia Michelin com a Millor servei de sala d’Espanya i Portugal 2023.
"La cultura del formatge" ofereix una infinitat de coneixements que giren entorn del formatge, producte que des de sempre ha captivat i apassionat l’autor. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració aprenent dia a dia de l’experiència.
Aquest llibre ens aproxima a les diferents formes d’elaboració i conté una selecció de gairebé 300 formatges catalans, espanyols i d’altres països, una guia pràctica de maridatge i consells de degustació i conservació.

Seccions

Gastronomia