Cistella de la compra

L'art del formatge

Autor Toni Gerez / Francesc Guillamet / Aida Vilar

Editorial EDITORIAL EFADÓS

L'art del formatge
-5% dte.    44,00€
41,80€
Estalvia 2,20€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL EFADÓS
  • ISBN13 9788418243554
  • ISBN10 8418243554
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 360
  • Any Edició 2022
  • Idioma Català
  • Encuadernació Cartoné

Matèries

Receptaris

L'art del formatge

Autor Toni Gerez / Francesc Guillamet / Aida Vilar

Editorial EDITORIAL EFADÓS

-5% dte.    44,00€
41,80€
Estalvia 2,20€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Fet a còpia de matèria primera adquirida trepitjant territori i treballant braç a braç amb els productors, de pasta fina i refinada, crosta florida i submergida en un mar de matisos, de sabor dolç i amb una intensa aroma envolupant que ens recorda paisatges i persones concrets. Així és L'art del formatge, de Toni Gerez, una infinitat de coneixements que giren entorn dels tascons de formatges, aquest producte que el va apassionar de petit i l’ha continuat captivant des de llavors. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració dedicada a aprendre i a analitzar els matisos d’aquests increïbles productes i de tot el que hi ha darrere d’ells. 

En aquest llibre trobareu una aproximació al món del formatge, amb consells de conservació, guies de maridatge i anàlisi de les diferents formes d’elaboració, a més d’una selecció de més de 300 formatges catalans, espanyols i d’altres països, i un llista de receptes de grans xefs internacionals com Ferran Adrià, Paco Pérez o Xavier Sagristà, que destaquen els formatges en les seves cuines.

Una experiència única per fer una immersió en aquest món d’una manera didàctica i molt apetible. Bon profit!

Matèries

Receptaris