Totes les sopes
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Vols recollir-ho a la llibreria?
Espanya peninsular
- Editorial COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788497913942
- ISBN10 8497913949
- Tipus Llibre
- Pàgines 152
- Col.lecció El Cullerot
- Any Edició 2010
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Seccions
ReceptarisTotes les sopes
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Vols recollir-ho a la llibreria?
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Fàbrega i Colom, Jaume
Professor de gastronomia a la Universitat Autònoma de Barcelona, historiador i crític d'art, és considerat el primer escriptor gastronòmic dels Països Catalans, tant pel volum de la seva obra (uns quaranta llibres publicats) com pel rigor del seu enfocament. Ha publicat llibres d'art, turisme, antropologia i assaig, però, sobretot, de gastronomia --centrats en la cuina tradicional i els productes-- amb un enfocament innovador, que uneix recerca antropològica, treball de camp i una perspectiva segons la qual la cuina és un aspecte signifi catiu de la cultura. Destaca, especialment, la publicació de les obres enciclopèdiques següents: La Cuina Catalana, en nou volums --tres edicions--, La Cuina Mediterrània, en tres volums, obra reconeguda internacionalment, i, recentmet, LaCuina del Món. En aquesta editorial ha publicat Pa amb tomàquet, El llibre de la ratafia, La cuina del país dels càtars, Dalícies. A taula amb Salvador Dalí i Les postres i els pastissos de l'àvia. La seva obra ha estat traduïda a l'anglès, espanyol, francès i alemany.