El bacallà. Receptes, consells i història
Editorial EL FARELL EDICIONS
-5% dte. 16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EL FARELL EDICIONS
- ISBN13 9788417116460
- ISBN10 841711646X
- Tipus Llibre
- Pàgines 128
- Col.lecció Rebost i Cuina #
- Any Edició 2021
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Seccions
ReceptarisEl bacallà. Receptes, consells i història
Editorial EL FARELL EDICIONS
-5% dte. 16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Seccions
ReceptarisMés llibres de Jaume Fàbrega
17,10€
18,00€
Disponible online
16,15€
17,00€
Disponible online
14,44€
15,20€
Disponible online
23,28€
24,50€
Consulti disponibilitat
33,25€
35,00€
Consulti disponibilitat
15,68€
16,50€
Disponible online
27,55€
29,00€
Consulti disponibilitat
14,16€
14,90€
Consulti disponibilitat
19,00€
20,00€
Disponible online
15,20€
16,00€
Consulti disponibilitat