Cistella de la compra

El bacallà. Receptes, consells i història

Autor Jaume Fàbrega

Editorial EL FARELL EDICIONS

El bacallà. Receptes, consells i història
-5% dte.    16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EL FARELL EDICIONS
  • ISBN13 9788417116460
  • ISBN10 841711646X
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 128
  • Col.lecció Rebost i Cuina #
  • Any Edició 2021
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Seccions

Receptaris

El bacallà. Receptes, consells i història

Autor Jaume Fàbrega

Editorial EL FARELL EDICIONS

-5% dte.    16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Seccions

Receptaris

Més llibres de Jaume Fàbrega