Cistella de la compra

100 refranys sobre el menjar i el beure. La saviesa popular a taula

Autor Jaume Fàbrega

Editorial COSSETANIA EDICIONS

100 refranys sobre el menjar i el beure. La saviesa popular a taula
-5% dte.    16,50€
15,68€
Estalvia 0,83€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788413560441
  • ISBN10 8413560446
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 312
  • Col.lecció Altres #66
  • Any Edició 2021
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica
  • Audiència General / Comerç

100 refranys sobre el menjar i el beure. La saviesa popular a taula

Autor Jaume Fàbrega

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dte.    16,50€
15,68€
Estalvia 0,83€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

L'ORIGEN DELS REFRANYS SOBRE ALIMENTACIÓ MÉS POPULARS AMB UNA RECEPTA CATALANA A CADA CAPÍTOL El refrany és una frase sentenciosa que solem utilitzar en la nostra vida diària per descriure situacions, puntuar converses, etcètera. Els refranys són d'autoria anònima, ja que pertanyen al cabal de la saviesa popular. En aquest llibre, podreu fruir d'unes receptes al·lusives, que recreen aquest món tan variat dels refranys de la taula -aliments, tècniques, alimentació...-, explicades amb el seu origen, la seva història, els productes, la comparació amb altres receptes d'arreu i una elaboració pas a pas. * Jaume Fàbrega ha publicat més de 70 llibres, amb 4 enciclopèdies considerades obres de referencia. * La seva gran enciclopèdia sobre _La cuina catalana_ és l'obra de referència utilitzada al taller del cuiner Joan Roca, i cuiners com Ferran Adrià ?amb qui ha col·laborat?, Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Fermí Puig i altres han lloat la seva aportació.

Més llibres de Jaume Fàbrega