Cistella de la compra

REALIZACION DE ELABORACIONES BASICAS Y ELEMENTALES DE COCINA

Autor Víctor Pérez Castaño

Editorial EDITORIAL PARANINFO, S.A.

REALIZACION DE ELABORACIONES BASICAS Y ELEMENTALES DE COCINA
-5% dte.    25,00€
23,75€
Estalvia 1,25€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL PARANINFO, S.A.
  • ISBN13 9788428361910
  • ISBN10 8428361916
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 188
  • Any Edició 2022
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

REALIZACION DE ELABORACIONES BASICAS Y ELEMENTALES DE COCINA

Autor Víctor Pérez Castaño

Editorial EDITORIAL PARANINFO, S.A.

-5% dte.    25,00€
23,75€
Estalvia 1,25€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre