REALIZACION DE ELABORACIONES BASICAS Y ELEMENTALES DE COCINA
Editorial EDITORIAL PARANINFO, S.A.
-5% dte. 25,00€
23,75€
Estalvia 1,25€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDITORIAL PARANINFO, S.A.
- ISBN13 9788428361910
- ISBN10 8428361916
- Tipus Llibre
- Pàgines 188
- Any Edició 2022
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
REALIZACION DE ELABORACIONES BASICAS Y ELEMENTALES DE COCINA
Editorial EDITORIAL PARANINFO, S.A.
-5% dte. 25,00€
23,75€
Estalvia 1,25€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables
Vols recollir-ho a la llibreria?
Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Més llibres de Víctor Pérez Castaño
21,85€
23,00€
Disponible online
16,15€
17,00€
Disponible online
20,90€
22,00€
Disponible online
15,20€
16,00€
Consulti disponibilitat
21,85€
23,00€
Consulti disponibilitat
19,95€
21,00€
Consulti disponibilitat
25,17€
26,50€
Consulti disponibilitat