Cistella de la compra

Totes les sopes

Autor Jaume Fàbrega

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Totes les sopes
-5% dte.    12,50€
11,88€
Estalvia 0,63€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788497913942
  • ISBN10 8497913949
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 152
  • Col.lecció El Cullerot
  • Any Edició 2010
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Matèries

Receptaris

Totes les sopes

Autor Jaume Fàbrega

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dte.    12,50€
11,88€
Estalvia 0,63€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Fàbrega i Colom, Jaume
Professor de gastronomia a la Universitat Autònoma de Barcelona, historiador i crític d'art, és considerat el primer escriptor gastronòmic dels Països Catalans, tant pel volum de la seva obra (uns quaranta llibres publicats) com pel rigor del seu enfocament. Ha publicat llibres d'art, turisme, antropologia i assaig, però, sobretot, de gastronomia --centrats en la cuina tradicional i els productes-- amb un enfocament innovador, que uneix recerca antropològica, treball de camp i una perspectiva segons la qual la cuina és un aspecte signifi catiu de la cultura. Destaca, especialment, la publicació de les obres enciclopèdiques següents: La Cuina Catalana, en nou volums --tres edicions--, La Cuina Mediterrània, en tres volums, obra reconeguda internacionalment, i, recentmet, LaCuina del Món. En aquesta editorial ha publicat Pa amb tomàquet, El llibre de la ratafia, La cuina del país dels càtars, Dalícies. A taula amb Salvador Dalí i Les postres i els pastissos de l'àvia. La seva obra ha estat traduïda a l'anglès, espanyol, francès i alemany.

Matèries

Receptaris

Més llibres de Jaume Fàbrega