Menjar per pensar, pensar per menjar (Ferran Adrià)
Editorial ACTAR PUBLISHERS
Espanya peninsular
- Editorial ACTAR PUBLISHERS
- ISBN13 9788496954700
- ISBN10 8496954706
- Tipus Llibre
- Pàgines 348
- Col.lecció ACTAR
- Any Edició 2009
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Seccions
GastronomiaMenjar per pensar, pensar per menjar (Ferran Adrià)
Editorial ACTAR PUBLISHERS
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Ferran Adrià ha revolucionat el món de la gastronomia. El seu restaurant elBulli ha estat reconegut per la revista The Restaurant Magazine com a millor restaurant del món en quatre ocasions. La seva aproximació a la cuina d'avantguarda és tan original i poètica que esdevé una nova experiència. Richard Hamilton, un dels precursors de l'art pop, i Vicente Todolí, director de la Tate Modern de Londres, analitzen la relació de la cuina d'elBulli amb el món de l'art, a partir de la participació d'Adrià a la documenta 12 i el debat que ha suscitat entre la creativitat gastronòmica i la creació artística. Menjar per pensar, pensar per menjar analitza l'essència creativa d'elBulli. El llibre recopila debats, textos i taules rodones entre reconeguts artistes, cuiners, crítics, galeristes i comissaris com Adrian Searle, Heston Blumenthal, Anya Gallaccio, Peter Kubelka, Antoni Miralda, Carsten Holler, Massimiliano Gioni, Massimo de Carlo, Jerry Saltz, Bill Buford, Davide Paolini i Bice Curiger.