Cistella de la compra

Menjar per pensar, pensar per menjar (Ferran Adrià)

Autor Ferran Adrià

Editorial ACTAR PUBLISHERS

Menjar per pensar, pensar per menjar (Ferran Adrià)
-5% dte.    36,00€
34,20€
Estalvia 1,80€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial ACTAR PUBLISHERS
  • ISBN13 9788496954700
  • ISBN10 8496954706
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 348
  • Col.lecció ACTAR
  • Any Edició 2009
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

Seccions

Gastronomia

Menjar per pensar, pensar per menjar (Ferran Adrià)

Autor Ferran Adrià

Editorial ACTAR PUBLISHERS

-5% dte.    36,00€
34,20€
Estalvia 1,80€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Ferran Adrià ha revolucionat el món de la gastronomia. El seu restaurant elBulli ha estat reconegut per la revista The Restaurant Magazine com a millor restaurant del món en quatre ocasions. La seva aproximació a la cuina d'avantguarda és tan original i poètica que esdevé una nova experiència. Richard Hamilton, un dels precursors de l'art pop, i Vicente Todolí, director de la Tate Modern de Londres, analitzen la relació de la cuina d'elBulli amb el món de l'art, a partir de la participació d'Adrià a la documenta 12 i el debat que ha suscitat entre la creativitat gastronòmica i la creació artística. Menjar per pensar, pensar per menjar analitza l'essència creativa d'elBulli. El llibre recopila debats, textos i taules rodones entre reconeguts artistes, cuiners, crítics, galeristes i comissaris com Adrian Searle, Heston Blumenthal, Anya Gallaccio, Peter Kubelka, Antoni Miralda, Carsten Holler, Massimiliano Gioni, Massimo de Carlo, Jerry Saltz, Bill Buford, Davide Paolini i Bice Curiger.

Seccions

Gastronomia

Més llibres de Ferran Adrià