Cistella de la compra

La Cuina mes exquisida de la Costa Brava. Els Tapers

Autor Jaume Fàbrega

Editorial EL FARELL EDICIONS

La Cuina mes exquisida de la Costa Brava. Els Tapers
-5% dte.    16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EL FARELL EDICIONS
  • ISBN13 9788492811991
  • ISBN10 8492811994
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 128
  • Col.lecció Rebost i Cuina
  • Idioma Català

La Cuina mes exquisida de la Costa Brava. Els Tapers

Autor Jaume Fàbrega

Editorial EL FARELL EDICIONS

-5% dte.    16,00€
15,20€
Estalvia 0,80€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

A tot el món s'utilitza el morter per a picar, moldre o barrejar coses, però queda clar que només a Catalunya la picada s'ha ordenat, s'ha normalitzat i avui és una marca identitària de la nostra cuina. La picada és més que un conjunt d'elements o aliments picats amb la funció de donar un plegat de matisos a un plat. Es com un petit univers que fa modificar el darrer gust i/o textura d'una preparació. Es podria explicar com una reconcentrada bomba de sabors on s'involucren, sense excepció, tots els sentits humans. Un desplegament, rarament finit de combinacions, que fa d'aquest emblema de la Cuina Catalana una important eina per a poder entendre el seu fonament i posterior bastiment. La picada acaba de definir els plats, els vesteix, els arrodoneix i els dóna una personalitat aconseguint que cadascun tingui el seu caràcter. El recull de les 182 receptes d'aquest llibre busca donar una àmplia visió tant de l'històric recorregut com dels diferents usos del preuat recurs. Coneixerem les picades antigues de la cuina romana, les de la cuina medieval, de la cuina de la Renaixença, les de principis del s. XX, i és clar, les picades de la cuina vigent o actual. Copsarem les diferents aplicacions atès que poden esdevenir amaniments o acompanyaments, salses, suquets, poden fer enaltir o transferir el seu nom al plat.

Més llibres de Jaume Fàbrega