Cistella de la compra

Menjars i memòries del gust. Les arrels de la cuina valenciana

Autor Jaume Fàbrega

Editorial ONADA EDICIONS

Menjars i memòries del gust. Les arrels de la cuina valenciana
-5% dte.    20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial ONADA EDICIONS
  • ISBN13 9788417638610
  • ISBN10 841763861X
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 256
  • Col.lecció La Nau, sèrie Minor #18
  • Any Edició 2020
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica
  • Audiència Infantil / Juvenil
  • Rang Edat d'interès, anys Des de 12 Fins a 99

Menjars i memòries del gust. Les arrels de la cuina valenciana

Autor Jaume Fàbrega

Editorial ONADA EDICIONS

-5% dte.    20,00€
19,00€
Estalvia 1,00€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Certament, s?han escrit llibres excel·lents sobre la cuina del País Valencià. Com és lògic, són obres escrites des de dins. En aquestes reflexions pretenem, amb una visió feta des de fora ?això sí, amb passió, reflexió i estima?, retornar als elements bàsics de l?alimentació i la cuina dels valencians, tant a través dels productes com dels plats i la seva història, passant per les característiques culturals, antropològiques i, fins i tot, lingüístiques. Per tant, ens inserim dins la tònica d?una cuina sostenible, arrelada a la terra, als seus productes i a la seva història. Bàsicament, la cuina de les dones, dels llauradors i dels pescadors.
És per això que hem estructurat el llibre en tres grans apartats, que, a parer nostre, són la base de l?alimentació dels valencians: ?Les verdures i els llegums?, ?L?arròs i els cereals? i ?El peix i la carn?.
Ho hem intentat fer, a més, des d?una visió no estrictament localista ?­que sovint és allò que s?acostuma a fer en qualsevol publicació sobre cuina local?, sinó tenint en compte les cuines del món ?de les més pròximes a les més llunyanes?, els viatges i les experiències.

Certament, s?han escrit llibres excel·lents sobre la cuina del País Valencià. Com és lògic, són obres escrites des de dins. En aquestes reflexions pretenem, amb una visió feta des de fora ?això sí, amb passió, reflexió i estima?, retornar als elements bàsics de l?alimentació i la cuina dels valencians, tant a través dels productes com dels plats i la seva història, passant per les característiques culturals, antropològiques i, fins i tot, lingüístiques. Per tant, ens inserim dins la tònica d?una cuina sostenible, arrelada a la terra, als seus productes i a la seva història. Bàsicament, la cuina de les dones, dels llauradors i dels pescadors.
És per això que hem estructurat el llibre en tres grans apartats, que, a parer nostre, són la base de l?alimentació dels valencians: ?Les verdures i els llegums?, ?L?arròs i els cereals? i ?El peix i la carn?.
Ho hem intentat fer, a més, des d?una visió no estrictament localista ?­que sovint és allò que s?acostuma a fer en qualsevol publicació sobre cuina local?, sinó tenint en compte les cuines del món ?de les més pròximes a les més llunyanes?, els viatges i les experiències.

Més llibres de Jaume Fàbrega