Cistella de la compra

¿Las algas Se Comen? Un Periplo por La Biología, La Historia, Las Curiosidades y La Gastronomía

Autor José Lucas Pérez Lloréns / Ignacio Hernández Carrero / Juan José Vergara Oñate / Fernando Brun Murillo

Editorial UNIVERSIDAD DE CÁDIZ

¿Las algas Se Comen? Un Periplo por La Biología, La Historia, Las Curiosidades y La Gastronomía
-5% dte.    25,00€
23,75€
Estalvia 1,25€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial UNIVERSIDAD DE CÁDIZ
  • ISBN13 9788498285673
  • ISBN10 8498285674
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 336
  • Col.lecció CIENCIAS BIOMEDICAS
  • Any Edició 2016
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

¿Las algas Se Comen? Un Periplo por La Biología, La Historia, Las Curiosidades y La Gastronomía

Autor José Lucas Pérez Lloréns / Ignacio Hernández Carrero / Juan José Vergara Oñate / Fernando Brun Murillo

Editorial UNIVERSIDAD DE CÁDIZ

-5% dte.    25,00€
23,75€
Estalvia 1,25€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

El uso de las algas en la alimentación es el tema principal de esta obra. Abarca cuestiones básicas de biología y ecología, aspectos históricos del consumo,nutricionales, formas de comercialización... y recetas que tienen a las algas como ingrediente fundamental.

Més llibres de José Lucas Pérez Lloréns