Corpus de la cuina catalana. El receptari més complet del nostre patrimoni culinari
Editorial ARA LLIBRES
Vols recollir-ho a la llibreria?
Espanya peninsular
- Editorial ARA LLIBRES
- ISBN13 9788418928949
- ISBN10 8418928948
- Tipus Llibre
- Pàgines 696
- Any Edició 2023
- Idioma Català
- Encuadernació Cartoné
Seccions
Cuina EspanyolaCorpus de la cuina catalana. El receptari més complet del nostre patrimoni culinari
Editorial ARA LLIBRES
Vols recollir-ho a la llibreria?
Espanya peninsular
Detalls del llibre
El Corpus de la cuina catalana és el receptari més complet, útil i pràctic de la
gastronomia catalana: gairebé 1200 receptes numerades i ordenades alfabèti-cament que inclouen plats de marcada identitat com l’escudella barrejada,
mar i muntanya, els romescos o les famoses mandonguilles amb sípia i pèsols,entre molts altres. Aquesta edició, actualitzada i ampliada amb més receptes
i menús, inclou novetats com la valoració nutricional dels plats més caracte-rístics de la cuina catalana, la descripció de les fruites i hortalisses amb valor
patrimonial o les varietats autòctones d’arrossos, farines, peixos i crustacis.
Un gran clàssic, distingit amb el Premi Internacional Gourmand World Coo-kbook al millor llibre de cuina mediterrània del món, que no pot faltar a cap
cuina!
LInstitut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica, integrat al Campus de lAlimentació-UB, és una fundació privada sense ànim de lucre i lúnica institució que agrupa federacions i gremis de làmbit de lalimentació, organismes públics vinculats, així com professionals de la restauració, productors i distribuïdors i que té com a objectiu principal vetllar pel reconeixement de la cuina catalana, tant en làmbit social com en linstitucional, i potenciar-ne la dimensió internacional. Entre les activitats principals de l'ICCG hi ha la recerca i la divulgació en diversos àmbits, com lescolar.