Cistella de la compra

Corpus del Patrimonio Culinario Catalán

Autor Fundació Institut Català de la Cuina

Editorial RBA LIBROS

Corpus del Patrimonio Culinario Catalán
-5% dte.    40,00€
38,00€
Estalvia 2,00€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial RBA LIBROS
  • ISBN13 9788415541400
  • ISBN10 8415541406
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 510
  • Any Edició 2012
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Cartoné

Seccions

Receptaris

Corpus del Patrimonio Culinario Catalán

Autor Fundació Institut Català de la Cuina

Editorial RBA LIBROS

-5% dte.    40,00€
38,00€
Estalvia 2,00€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

El Corpus del Patrimoni Culinario Catalán es el recetario mes completo que nunca se ha hecho de la gastronomía catalana. Se trata sin duda del inventario más exhaustivo, práctico y entendible de los platos tradicionales del territorio. Se ha recopilado 1.125 recetas numeradas y ordenadas alfabéticamente, entre entrantes, primeros y segundos platos, salsas, postres y dulces. Fórmulas que forman parte de la identidad catalana, como el arroz
a la cubana, el pollo con cigalas, la escudella o las albóndigas con sepia y guisantes, se recogen en este libro que ha sido considerado la Biblia de esta cocina.

Seccions

Receptaris

Més llibres de Fundació Institut Català de la Cuina