Cistella de la compra

La cuina de sempre per a la gent d'avui. Receptes tradicionals catalanes posades al dia

Autor Jeroni Castell

Editorial COSSETANIA EDICIONS

La cuina de sempre per a la gent d'avui. Receptes tradicionals catalanes posades al dia
-5% dte.    18,90€
17,95€
Estalvia 0,94€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788413562292
  • ISBN10 8413562295
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 144
  • Col.lecció Sensacions #20
  • Any Edició 2022
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica
  • Audiència General / Comerç

La cuina de sempre per a la gent d'avui. Receptes tradicionals catalanes posades al dia

Autor Jeroni Castell

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dte.    18,90€
17,95€
Estalvia 0,94€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Un llibre que recull tradició i modernitat, amb productes del mar i de la terra com a principals protagonistes

La cuina de sempre per a la gent d'avui és un recull de receptes de la cuina tradicional catalana, però adaptades al segle XXI. Canelons, suquet de peix, pollastre amb prunes, menjar blanc... Una seixantena de receptes, entre entrants, plats principals i postres, que sorprendran fins i tot els convidats més exigents. A més, van acompanyades de notes i consells del xef Jeroni Castell, amb una Estrella Michelin i dos Sol Repsol, que li donaran un toc més creatiu i personal. * Més de seixanta receptes entre entrants, plats principals i postres, que es caracteritzen per ser receptes clàssiques adaptades al segle XXI, receptes amb producte de temporada i sense deixar de banda que són receptes saludables.

Més llibres de Jeroni Castell