Cistella de la compra

Teoría y práctica del Pan con Tomate. 70 suculentas recetas

Autor Leopoldo Pomés

Editorial TUSQUETS EDITORES

Teoría y práctica del Pan con Tomate. 70 suculentas recetas
-5% dte.    18,00€
17,10€
Estalvia 0,90€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial TUSQUETS EDITORES
  • ISBN13 9788490662533
  • ISBN10 8490662533
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 160
  • Col.lecció CINCO SENTIDOS #
  • Any Edició 2016
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Cartoné

Seccions

Receptaris

Teoría y práctica del Pan con Tomate. 70 suculentas recetas

Autor Leopoldo Pomés

Editorial TUSQUETS EDITORES

-5% dte.    18,00€
17,10€
Estalvia 0,90€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Este tratado, que es tan breve como sabio, sobre tan entrañable comida desvelará al lector no tan sólo lo que siempre quiso saber sobre el pan con tomate pero nunca se atrevió a preguntar, sino que también le alegrará la vida con la revelación de deliciosas recetas que jamás habría imaginado. Cualquier lector apreciará en las páginas de este libro que, para no aburrirse, nada mejor que reinventar aquello que es cuotidiano. Porque este libro cambiará la vida no sólo del aficionado al pan con tomate, sino también a los experimentados gastrónomos. Teoría y práctica del pan con tomate pretende que los gourmets y los gourmands de todo el mundo descubran esta típica receta de la cocina catalana que representa tan bien a la cocina mediterránea.

Seccions

Receptaris

Més llibres de Leopoldo Pomés