Teoria i pràctica del Pa amb Tomàquet. 70 suculentes receptes
Editorial TUSQUETS EDITORES
Vols recollir-ho a la llibreria?
Espanya peninsular
- Editorial TUSQUETS EDITORES
- ISBN13 9788490662526
- ISBN10 8490662525
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 160
- Col.lecció TUSQUETS #
- Any Edició 2000
- Idioma Català
- Encuadernació Cartoné
Matèries
ReceptarisTeoria i pràctica del Pa amb Tomàquet. 70 suculentes receptes
Editorial TUSQUETS EDITORES
Vols recollir-ho a la llibreria?
Espanya peninsular
Detalls del llibre
En el 30è aniversari de la publicació, presentem aquesta edició especial, renovada i enriquida amb il·lustracions de Juliet Pomés Leiz, de tot un clàssic gastronòmic dedicat a la més simple i reeixida aportació de la gastronomia catalana: el pa amb tomàquet. No es tracta només d'un breu tractat teòric sobre el seu origen i preparació, amb impagables tocs humorístics, sinó també d?una incitació al plaer de la seva pràctica, amb 70 suculentes receptes que conviden a descobrir la versatilitat i exquisidesa d'un plat tan senzill que, en mans d'un gastrònom tan hedonista i esteta com Leopoldo Pomés, ens aporta grates sorpreses. «En l'aparent senzillesa del pa amb tomàquet, Pomés ha trobat la recepta de la sensualitat, el plaer i la vida que tantes vegades ha retratat.» (Del pròleg de David Trueba).