Les millors receptes de Carles Gaig
Editorial COLUMNA
Vols recollir-ho a la llibreria?
Espanya peninsular
- Editorial COLUMNA
- ISBN13 9788466431712
- ISBN10 8466431713
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 224
- Any Edició 2024
- Idioma Català
- Encuadernació Cartoné
Matèries
Cuina EspanyolaLes millors receptes de Carles Gaig
Editorial COLUMNA
Vols recollir-ho a la llibreria?
Espanya peninsular
Detalls del llibre
En Carles Gaig, una de les grans figures de la cuina, mai s’havia decidit a fer un llibre. Perprimera vegada, obre les portes de casa seva i ens mostra els secrets dels seus plats deliciosos.Amb un repàs dels seus orígens, de com el llegat de l’àvia i la mare l’han fet ser el cuiner que
és, ens explica les seves peripècies i per què cuina com cuina. El llibre és un receptari espec-tacular de plats deliciosos pensats i explicats per poder fer a casa fàcilment, dividits segons
la temporada per poder aprofitar al màxim els productes de cada estació i viure i cuinar ambfilosofia km 0. No hi podien faltar els seus plats estrella, que inclouen clàssics com l’escudellade Nadal, el Caneló Gaig amb crema de tòfona, els macarrons cardenal o el fricandó. Clàssicsde la cuina catalana que seran les delícies de tota la família.