Control de aprovisionamiento de materias primas
Editorial EDITORIAL SINTESIS, S.A.
-5% dte. 29,00€
27,55€
Estalvia 1,45€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDITORIAL SINTESIS, S.A.
- ISBN13 9788497567671
- ISBN10 8497567676
- Tipus Llibre
- Pàgines 314
- Col.lecció CICLOS FORMATIVOS FP SUPERIOR #
- Any Edició 2011
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Seccions
Gestió TurísticaControl de aprovisionamiento de materias primas
Editorial EDITORIAL SINTESIS, S.A.
-5% dte. 29,00€
27,55€
Estalvia 1,45€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Tener un correcto control del aprovisionamiento de materias primas en un establecimiento de restauración es un aspecto clave para asegurar tanto su correcta gestión como la rentabilidad del mismo. Es por ello por lo que estudiantes de Hostelería y Turismo y profesionales en ejercicio necesitan una formación adecuada en este...
Seccions
Gestió TurísticaMés llibres de Nuria Pérez
22,70€
23,90€
Disponible online
20,90€
22,00€
Disponible online
36,10€
38,00€
Consulti disponibilitat
38,95€
41,00€
Disponible online
26,12€
27,50€
Disponible online
32,30€
34,00€
Consulti disponibilitat
32,30€
34,00€
Consulti disponibilitat
36,58€
38,50€
Consulti disponibilitat