Cistella de la compra

Control de aprovisionamiento de materias primas

Autor Juan José Civera / Nuria Pérez

Editorial EDITORIAL SINTESIS, S.A.

Control de aprovisionamiento de materias primas
-5% dte.    29,00€
27,55€
Estalvia 1,45€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL SINTESIS, S.A.
  • ISBN13 9788497567671
  • ISBN10 8497567676
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 314
  • Col.lecció CICLOS FORMATIVOS FP SUPERIOR #
  • Any Edició 2011
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Control de aprovisionamiento de materias primas

Autor Juan José Civera / Nuria Pérez

Editorial EDITORIAL SINTESIS, S.A.

-5% dte.    29,00€
27,55€
Estalvia 1,45€
No disponible en línia, però les nostres llibreteres poden consultar la seva disponibilitat per donar-te una estimació de quan podríem tenir-lo a punt per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Tener un correcto control del aprovisionamiento de materias primas en un establecimiento de restauración es un aspecto clave para asegurar tanto su correcta gestión como la rentabilidad del mismo. Es por ello por lo que estudiantes de Hostelería y Turismo y profesionales en ejercicio necesitan una formación adecuada en este...