Cistella de la compra

Diàlegs a Barcelona (Ramón Parellada-Fermí Puig)

Autor Fermí Puig / Ramón Parellada

Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA

Diàlegs a Barcelona (Ramón Parellada-Fermí Puig)
-5% dte.    15,00€
14,25€
Estalvia 0,75€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA
  • ISBN13 9788482641362
  • ISBN10 8482641360
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 155
  • Any Edició 2010
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica amb solapes

Matèries

Gastronomia

Diàlegs a Barcelona (Ramón Parellada-Fermí Puig)

Autor Fermí Puig / Ramón Parellada

Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA

-5% dte.    15,00€
14,25€
Estalvia 0,75€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

RAMON PARELLADA (GRANOLLERS, 1955) Setena generació d'una coneguda nissaga de fondistes dedicada a "l'art
de menjar a Catalunya", ha renovat la casa mare de la Fonda Europa de Granollers, i des de 1983 dirigeix el restaurant
barceloní Senyor Parellada, a més del bar de vins La Vinya del Senyor, amb una dinàmica activitat per salvar els sabors
també com a responsabilitat cultural i cívica. FERMÍ PUIG (GRANOLLERS, 1959) És un membre destacat de l'actual
generació de cuiners catalans més valorats a nivell internacional. Des de 1999 dirigeix el restaurant d'alta cuina
Drolma, a l'Hotel Majestic de Barcelona. És també reconegut pels seus comentaris culinaris en l'espai Cuinetes del
magazine radiofònic matinal de Jordi Basté El món a RAC1.

Matèries

Gastronomia