Cistella de la compra

Cuinetes. La tradició, de pares i fills

Autor Fermí Puig

Editorial COLUMNA

Cuinetes. La tradició, de pares i fills
-5% dte.    9,95€
9,46€
Estalvia 0,50€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial COLUMNA
  • ISBN13 9788466410960
  • ISBN10 8466410961
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 152
  • Col.lecció COL.LECCIO CUINA
  • Any Edició 2009
  • Idioma Català
  • Encuadernació Cartoné

Matèries

Receptaris

Cuinetes. La tradició, de pares i fills

Autor Fermí Puig

Editorial COLUMNA

-5% dte.    9,95€
9,46€
Estalvia 0,50€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

« Les millors receptes d'"El món a RAC1" »

Com afirma Jordi Basté al pròleg: «En Fermí Puig simbolitza el comunicador suprem d'aquesta ràdio de sempre que, com les receptes de les Cuinetes, passen de pares a fills i de fills a néts, herència permanent dels fogons»

Text de contraportada

Cuinetes és la secció de cuina que comparteixen al programa de ràdio El món a Rac1 el reconegut xef Fermí Puig i el periodista Jordi Basté.á

D'aquestes trobades setmanals ara en recollim en forma de llibre l'essència: les receptes d'una cuina amb ànima, que vol deixar empremta perquè les generacions més joves en continuïn gaudint.

En aquestes pàgines hi trobareu receptes de tota mena: cremes, sopes, arrossos i pastes; amb ous, patates, verdures, carn, aus, peix i marisc; i també postres. No hi trobareu tècniques enrevessades ni plats impossibles, i aconseguireu uns resultats gustosos i variats que podreu compartir amb illusió i satisfacció amb la gent que estimeu.

A Cuinetes també hi ha un recull de les millors receptes dels oients del programa, que comparteixen així amb tots els lectors els seus trucs més personals per elaborar plats d'allò més sorprenents.

I un ingredient que encara farà més bo aquest gran plat: les anècdotes més divertides viscudes per Fermí Puig, un mestre dels fogons, de la comunicació i de la vida.

Matèries

Receptaris