Cistella de la compra

Picades. El secret de la cuina catalana. Les receptes de padrines, mestresses i fondes

Autor Ramón Parellada

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

Picades. El secret de la cuina catalana. Les receptes de padrines, mestresses i fondes
-5% dte.    20,90€
19,86€
Estalvia 1,05€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS
  • ISBN13 9788417909390
  • ISBN10 8417909397
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 224
  • Col.lecció ACTUALITAT #
  • Any Edició 1980
  • Idioma Català
  • Encuadernació Cartoné

Matèries

Cuina Espanyola

Picades. El secret de la cuina catalana. Les receptes de padrines, mestresses i fondes

Autor Ramón Parellada

Editorial ROSA DELS VENTS EDICIONS

-5% dte.    20,90€
19,86€
Estalvia 1,05€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Les picades han estat un tresor gelosament custodiat per les padrines que, arribat el moment, només el confiaven a les seves filles. Així és com ens han estat transmeses fins avui: el gran secret de la cuina catalana. Una cuina que té la seva ànima al rebost, on s'hi guarden les fulles de llorer, les cabeces d'all, les cebes, quatre ametlles i pinyons, uns ramets de farigola i romaní, així com les sardines de la costa, el pa sec i el vi ranci, i on s'hi assequen els bolets i alguna tòfona del bosc. Amb aquests ingredients humils, l'alquímia del morter dona personalitat als plats i els omple d'aromes.

El llibre aplega picades trobades arreu del país, del Pallars a l'Urgell, de l'Empordà al Delta de l'Ebre... I amb la voluntat de preservar-les, hi hem incorporat noves picades saboroses i originals i més receptes de padrines, mestresses, fondes i cuiners, que demostren per què en qualsevol casa catalana cal tenir sempre a punt el morter.

Il·lustracions d'Inés Bordas.

Matèries

Cuina Espanyola

Més llibres de Fermí Puig, Ramón Parellada