Cistella de la compra

Listeria. Una aproximación práctica al microorganismo y su control en los alimentos.

Autor Alec Kyriakides / Chris Bell

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Listeria. Una aproximación práctica al microorganismo y su control en los alimentos.
-5% dte.    15,00€
14,25€
Estalvia 0,75€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420009117
  • ISBN10 8420009113
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 186
  • Any Edició 2000
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Listeria. Una aproximación práctica al microorganismo y su control en los alimentos.

Autor Alec Kyriakides / Chris Bell

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    15,00€
14,25€
Estalvia 0,75€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Consideraciones generales: Taxonomía, listeriosis y fuentes de Listeria. Brotes: causas y lecciones que deben aprenderse. Factores que afectan al crecimiento y la supervivencia de Listeria monocytogenes. Enfoque industrial: control de Listeria monocytogenes. Acción y reacción de la industria. Métodos de ensayo. El futuro. Glosario de términos. Apéndice: centros nacionales para el tipado de cultivos de Listeria.