Cistella de la compra

E. Coli. Una aproximación práctica al microorganismo y su control en los alimentos.

Autor Alec Kyriakides / Chris Bell

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

E. Coli. Una aproximación práctica al microorganismo y su control en los alimentos.
-5% dte.    19,00€
18,05€
Estalvia 0,95€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420009100
  • ISBN10 8420009105
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 242
  • Any Edició 2000
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

E. Coli. Una aproximación práctica al microorganismo y su control en los alimentos.

Autor Alec Kyriakides / Chris Bell

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    19,00€
18,05€
Estalvia 0,95€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Antecedentes (Taxonomía. Enfermedades y procedencias de E. coli). Brotes: causas y lecciones a aprender. Factores que influyen en el crecimiento y en la supervivencia de E. coli. Objetivo de la industria: control de E. coli. Acción y reacción de la industria. Métodos de examen. El futuro. Glosario de términos.