Cistella de la compra

Aquí no es llença res!. Receptes per estalviar, reconvertir i aprofitar

Recomanació llibretera
Aquí no es llença res!. Receptes per estalviar, reconvertir i aprofitar
-5% dte. 21,50€
20,42€
Estalvia 1,07€
  • Editorial COSSETANIA
  • Autor/s Gispert, Núria
  • ISBN13 9788413563374
  • ISBN10 8413563372
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 176
  • Any Edició 2024
  • Idioma Català
  • Audiència General / Comerç
Recomanació llibretera

Aquí no es llença res!. Receptes per estalviar, reconvertir i aprofitar

-5% dte.   21,50€
20,42€
Estalvia 1,07€
Klarna Novetat! Compra ara i paga en 3 terminis.
¡Disponible! Recíbelo en 24/48h
Gratuït a Espanya peninsular
Recollida a la llibreria
Gratuït ¡Disponible! Cómpralo ahora y recógelo el próximo lunes.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gràcies per comprar en llibreries reals.

¿Fruta ya madura?, ¿setas que te gustaría poder comer fuera de temporada?, ¿restos del pescado que acabas de cocinar?. Compramos por encima de nuestras posibilidades, como también consumimos en exceso, y a veces no sabemos qué hacer con las sobras. Este libro nos ayudará a exprimir los alimentos que compramos sin desperdiciar ni una migaja. Además, hará replantearnos nuestro consumo alimentario y ser más conscientes del impacto que tiene en el medioambiente.
Irene C., Psicología, Alibri

FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO   UN LLIBRE PER APRENDRE A RECONVERTIR LES RESTES DE PRODUCTES JA CUINATS, MÉS ENLLÀ DE LES TÍPIQUES CROQUETES, I TAMBÉ PER ESTALVIAR I DONAR NOVA VIDA A PRODUCTES DE PROXIMITAT I TEMPORADA.   Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes 262.000 tones de malbaratament cada any; és a dir, uns 35 quilos de menjar per persona. Sabem, també, que el malbaratament d'aliments genera el 10% de les emissions de gasos d'efecte hivernacle. S'ha de fer quelcom per intentar que això no passi, per ajudar el planeta i les nostres butxaques. Però, com? Doncs, estalviant, reconvertint i aprofitant el menjar. Núria Gispert, autora de _Cuina en menys de tres hores per a tota la setmana_ i _Carmanyoles_, ens proposa MÉS DE 70 RECEPTES per treure profit a tot el que comprem. Amb aquest llibre aprendrem a reconvertir les sobres d'aliments que ja hem cuinat i a estalviar, alhora que som MÉS SOSTENIBLES i ecològics, i que aprofitem PRODUCTES DE PROXIMITAT I DE TEMPORADA per convertirlos en un fons bàsic de rebost. * Estructurat per estacions de l'any, per treure el màxim profit al producte de temporada.

  • Editorial COSSETANIA
  • Autor/s Gispert, Núria
  • ISBN13 9788413563374
  • ISBN10 8413563372
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 176
  • Any Edició 2024
  • Idioma Català
  • Audiència General / Comerç