Microorganismos de los alimentos 2. Vol. II: Métodos de muestreo para análisis microbiológicos : Principios y aplicaciones espedíficas.
Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
- ISBN13 9788420008905
- ISBN10 8420008907
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 382
- Any Edició 1999
- Idioma Alemany, Francès
- Encuadernació Rústica
Matèries
Nutrició-alimentacióMicroorganismos de los alimentos 2. Vol. II: Métodos de muestreo para análisis microbiológicos : Principios y aplicaciones espedíficas.
Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
-5% dte. 25,00€
23,75€
Estalvia 1,25€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Matèries
Nutrició-alimentacióMés llibres de ICMSF
69,35€
73,00€
Consulti disponibilitat
36,10€
38,00€
Consulti disponibilitat
60,80€
64,00€
Consulti disponibilitat