Microorganismos de los alimentos 5: Características de los patógenos microbianos.
Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
-5% dte. 64,00€
60,80€
Estalvia 3,20€
Disponibilitat limitada, rep-lo en 7 dies. Un dels nostres llibreters ho aconseguirà per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
- ISBN13 9788420008547
- ISBN10 8420008540
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 612
- Any Edició 1998
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Matèries
Nutrició-alimentacióMicroorganismos de los alimentos 5: Características de los patógenos microbianos.
Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
-5% dte. 64,00€
60,80€
Estalvia 3,20€
Disponibilitat limitada, rep-lo en 7 dies. Un dels nostres llibreters ho aconseguirà per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Matèries
Nutrició-alimentacióMés llibres de ICMSF
69,35€
73,00€
Disponibilitat Normal 7 dies
23,75€
25,00€
Disponibilitat Normal 7 dies