Cistella de la compra

Microorganismos de los alimentos 5: Características de los patógenos microbianos.

Autor ICMSF

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Microorganismos de los alimentos 5: Características de los patógenos microbianos.
-5% dte.    64,00€
60,80€
Estalvia 3,20€
Disponibilitat limitada, rep-lo en 7 dies. Un dels nostres llibreters ho aconseguirà per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420008547
  • ISBN10 8420008540
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 612
  • Any Edició 1998
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Microorganismos de los alimentos 5: Características de los patógenos microbianos.

Autor ICMSF

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    64,00€
60,80€
Estalvia 3,20€
Disponibilitat limitada, rep-lo en 7 dies. Un dels nostres llibreters ho aconseguirà per a tu.
Enviament gratuït
Espanya peninsular

Detalls del llibre