Cistella de la compra

THE ORIGINS OF COOKING

Autor Bullipedia / Bulli Foundation

Editorial PHAIDON

THE ORIGINS OF COOKING
-5% dte.    120,00€
114,00€
Estalvia 6,00€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial PHAIDON
  • ISBN13 9781838661625
  • ISBN10 183866162X
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 480
  • Col.lecció FOOD-COOK
  • Any Edició 2021
  • Idioma Anglès
  • Encuadernació Cartoné

THE ORIGINS OF COOKING

Autor Bullipedia / Bulli Foundation

Editorial PHAIDON

-5% dte.    120,00€
114,00€
Estalvia 6,00€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Este volumen imprescindible estudia los comienzos de la cocina, comenzando con sus fuentes básicas, rastreando cada producto y las habilidades necesarias para manipularlos. El libro se plantea preguntas claves como ¿Es la elección de comida cruda un acto que consideramos cocina o la cocina empieza cuando se usan herramientas específicas para transformarla? ¿puede considerarse la comida cocinada cuando se come cruda? Otro volumen de la Bullipedia

Més llibres de Bullipedia , Bulli Foundation