Cistella de la compra

La matanza tradicional del cerdo

Autor Enric Balasch I Blanch / Yolanda Ruiz Arranz

Editorial SUSAETA EDICIONES, S.A.

La matanza tradicional del cerdo
-5% dte.    19,95€
18,95€
Estalvia 1,00€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial SUSAETA EDICIONES, S.A.
  • ISBN13 9788467748642
  • ISBN10 8467748648
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 256
  • Col.lecció ATLAS ILUSTRADOS
  • Any Edició 2015
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Cartoné

La matanza tradicional del cerdo

Autor Enric Balasch I Blanch / Yolanda Ruiz Arranz

Editorial SUSAETA EDICIONES, S.A.

-5% dte.    19,95€
18,95€
Estalvia 1,00€
Disponible online, rep el teu llibre en 24/48 h laborables

Vols recollir-ho a la llibreria?
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

En este libro se muestran todos los pasos de una matanza tradicional y además se describen los utensilios necesarios, las distintas razas de cerdo y la elaboración de los productos que se obtienen a partir de ella: chorizo, longaniza, sobrasada, panceta, farinato, salchichón, botifarró, lomo, botillo..., y por supuesto, su majestad el jamón, con una descripción de los embutidos más característicos y apreciados de toda la geografía española.