Cistella de la compra

Introducción a la bioquímica y tecnología de los alimentos. vol. II.

Autor Henri Cheftel / Pierre Besançon / Jean-Claude Cheftel

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Introducción a la bioquímica y tecnología de los alimentos. vol. II.
-5% dte.    25,00€
23,75€
Estalvia 1,25€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420005126
  • ISBN10 8420005126
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 333
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Introducción a la bioquímica y tecnología de los alimentos. vol. II.

Autor Henri Cheftel / Pierre Besançon / Jean-Claude Cheftel

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    25,00€
23,75€
Estalvia 1,25€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Més llibres de [et al.] , Jean-Claude Cheftel