Cistella de la compra

Introducción a la bioquímica y tecnología de los alimentos vol. l

Autor Henri Cheftel / Jean-Claude Cheftel

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

Introducción a la bioquímica y tecnología de los alimentos vol. l
-5% dte.    21,03€
19,98€
Estalvia 1,05€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
  • ISBN13 9788420004440
  • ISBN10 8420004448
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 399
  • Idioma Castellà
  • Encuadernació Rústica

Introducción a la bioquímica y tecnología de los alimentos vol. l

Autor Henri Cheftel / Jean-Claude Cheftel

Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.

-5% dte.    21,03€
19,98€
Estalvia 1,05€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Més llibres de Henri Cheftel, Pierre Besançon, Jean-Claude Cheftel