Introducción a la bioquímica y tecnología de los alimentos vol. l
Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
- Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
- ISBN13 9788420004440
- ISBN10 8420004448
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 399
- Idioma Castellà
- Encuadernació Rústica
Matèries
Nutrició-alimentacióIntroducción a la bioquímica y tecnología de los alimentos vol. l
Editorial EDITORIAL ACRIBIA, S.A.
-5% dte. 21,03€
19,98€
Estalvia 1,05€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Matèries
Nutrició-alimentacióMés llibres de Henri Cheftel, Pierre Besançon, Jean-Claude Cheftel
23,75€
25,00€
Consulti disponibilitat
29,45€
31,00€
Consulti disponibilitat