Cistella de la compra

Escuela de cocina y de la buena mesa, 1. Cómo preparar huevos, pastas, arroces, verduras, legumbres, hongos y hierbas

Autor Juan Mari Arzak / Karlos Arguiñano

Editorial EDITORIAL DEBATE

Escuela de cocina y de la buena mesa, 1. Cómo preparar huevos, pastas, arroces, verduras, legumbres, hongos y hierbas
-5% dte.    11,72€
11,13€
Estalvia 0,59€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

  • Editorial EDITORIAL DEBATE
  • ISBN13 9788483060841
  • ISBN10 8483060841
  • Tipus Llibre
  • Pàgines 146
  • Any Edició 1998
  • Encuadernació Rústica

Seccions

Gastronomia

Escuela de cocina y de la buena mesa, 1. Cómo preparar huevos, pastas, arroces, verduras, legumbres, hongos y hierbas

Autor Juan Mari Arzak / Karlos Arguiñano

Editorial EDITORIAL DEBATE

-5% dte.    11,72€
11,13€
Estalvia 0,59€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït a partir de 19€
Espanya peninsular
Enviament GRATUÏT a partir de 19€

a Espanya peninsular

Enviaments en 24/48h

-5% de descompte en tots els llibres

Recollida GRATUÏTA a llibreria

Vine i deixa't sorprendre!

Detalls del llibre

Seccions

Gastronomia

Més llibres de Karlos Arguiñano