La cuina medieval i renaixentista. Moros, jueus i cristians
Editorial VIENA EDICIONS
Espanya peninsular
- Editorial VIENA EDICIONS
- ISBN13 9788483309025
- ISBN10 8483309025
- Tipus LLIBRE
- Pàgines 344
- Col.lecció MilFulls #22
- Any Edició 2000
- Idioma Català
- Encuadernació Rústica
Matèries
Etnologia / FolkloreLa cuina medieval i renaixentista. Moros, jueus i cristians
Editorial VIENA EDICIONS
Espanya peninsular
Detalls del llibre
Esmorza com l'abadessa Ermessenda, dina com Jaume I el Conqueridor i sopa com un almogàver. Jaume Fàbrega ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista (no n'hi ha cap de més complet!), precedit d'un estudi amè i alhora rigorós sobre com menjaven els reis i els nobles, els mercaders, els pagesos i els monjos, i què et podies trobar a la taula d'un hostal.
L'edat d'or de la cuina catalana.
Jaume Fàbrega (Vilavenut, Pla de l?Estany, 1948) és professor de Gastronomia i Enologia de l?Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, historiador, consultor gastronòmic i periodista. Ha publicat més de seixanta llibres de cuina i assajos gastronòmics, i col·labora en diversos mitjans. Ha estat mereixedor set vegades dels premis Gourmand World Cookbook.