Cistella de la compra

La cuina medieval i renaixentista. Moros, jueus i cristians

Autor Jaume Fàbrega

Editorial VIENA EDICIONS

La cuina medieval i renaixentista. Moros, jueus i cristians
-5% dte.    26,00€
24,70€
Estalvia 1,30€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular
  • Editorial VIENA EDICIONS
  • ISBN13 9788483309025
  • ISBN10 8483309025
  • Tipus LLIBRE
  • Pàgines 344
  • Col.lecció MilFulls #22
  • Any Edició 2000
  • Idioma Català
  • Encuadernació Rústica

La cuina medieval i renaixentista. Moros, jueus i cristians

Autor Jaume Fàbrega

Editorial VIENA EDICIONS

-5% dte.    26,00€
24,70€
Estalvia 1,30€
No disponible, consulti disponibilitat
Enviament gratuït
Espanya peninsular

Detalls del llibre

Esmorza com l'abadessa Ermessenda, dina com Jaume I el Conqueridor i sopa com un almogàver. Jaume Fàbrega ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista (no n'hi ha cap de més complet!), precedit d'un estudi amè i alhora rigorós sobre com menjaven els reis i els nobles, els mercaders, els pagesos i els monjos, i què et podies trobar a la taula d'un hostal. 
L'edat d'or de la cuina catalana.

Jaume Fàbrega (Vilavenut, Pla de l?Estany, 1948) és professor de Gastronomia i Enologia de l?Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, historiador, consultor gastronòmic i periodista. Ha publicat més de seixanta llibres de cuina i assajos gastronòmics, i col·labora en diversos mitjans. Ha estat mereixedor set vegades dels premis Gourmand World Cookbook.

Més llibres de Jaume Fàbrega